- Mittaa ainekset kattilaan tai kasariin ja kuumenna hiljalleen sekoittaen.
- Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puoli minuuttia.
- Jaa annoskulhoihin ja anna hyytyä jääkaapissa tunti tai yön yli.
- Koristele marjoilla ja halutessasi murustetulla marengilla.
- Voit laittaa marjojen päälle myös hieman agavesiirappia tai hunajaa.
- Koristele tuoreella mintulla tai sitruunamelissalla.
Makuja
Ruusupannacotta
Hellapoliisi Kati Jaakonen loihti Huomenta Suomessa ruusupannacottaa. Hellapoliisi
Julkaistu 24.05.2024 19:48
Helposta kermavanukkaasta saat hienostuneen ja erilaisen jälkiruoan, kun maustat sen ruusuvedellä. Ruusuvettä voi ostaa ainakin etnisistä kaupoista lasipullossa. Ruusupannacotta jos mikä sopii hääjälkiruoaksi!
- Annosmäärä: 5–10 annosta
Ainekset
- 5 dl kuohukermaa
- 1 dl hyytelösokeri Multia
- 1 tl vaniljasokeria
- 2 rkl TAI maun mukaan ruusuvettä
Koristeluun
- 100 g marjoja
- (muutama marenki)
- (agavesiirappia tai hunajaa)
- tuoretta minttua tai sitruunamelissaa