Paistatko broilerinfileet näin? Yksi asia pitää tehdä jo ennen paistoa, painottaa Kari Aihinen

Broilerin rintafileen paistaminen – tässä Kari Aihisen tärkein sääntö! 0:44 Broilerin rintafileen paistaminen – tässä Kari Aihisen tärkein sääntö!

Keittiömestari Kari Aihinen opasti tuoreessa Kaappaus keittiössä -jaksossa, miten paistetaan täydellisiä broilerin rintafileitä. 

Katso videolta, mitä broilerinfileille pitää Aihisen mukaan tehdä aina ennen paistoa.

Supersuositun Kaappaus keittiössä -ohjelman uusi tuotantokausi pärähti käyntiin MTV3-kanavalla syyskuun alussa. Kauden ensimmäisessä jaksossa nähtiin, kun keittiömestari Kari "Kape" Aihinen kaappasi pakastepizzaruokavalioon jämähtäneet lahtelaisen Timon keittiön.

– Ruokavalioni on hyvin yksipuolinen. Olen viimeiset kolme vuotta syönyt pääsääntöisesti pakastepizzoja. Helppo, nopea ja vaivaton. Ei tarvitse kuin uuni päälle ja pitsa uuniin ja taas pystyy tekemään jotain muuta sillä väliä, Timo kertoi.

Broilerinfileiden paistaminen: Mausta aina ennen paistoa!

Jaksossa Kape opasti Timoa ruoanlaiton saloihin. Pian lahtelaismies hoksasikin, miten helposti kotona saa kokattua ravitsevaa ja hyvää ruokaa. Pakastepizzojen paistamiseen tottunut Timo oppi Kapelta, miten paistetaan esimerkiksi täydellisiä broilerin rintafileitä.

– Opetan sinut paistamaan broiskua ja kalaa. Aina kun paistetaan, niin maustetaan etukäteen, Kari Aihinen painotti. 

Broilerin rintafileet tulisi siis maustaa suolalla, pippurilla ja mahdollisilla muilla mausteilla jo ennen paistoa. 

– Herra on hyvä vaan, suolaa ja pippuria pintaan. Sitten voita pannuun ja paistat ne kauniin värisiksi, Aihinen ohjeisti.

Broilereita ei paisteta pannulla läpikypsiksi, vaan pintojen ruskistamisen jälkeen kypsentäminen jatkuu uunissa. 

– Maukasta kuin mikä, täydellistä, Kape totesi lopuksi.

Katso videolta, miten broilerin rintafileet paistetaan täydellisiksi.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat