Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Rapea pinta broilerinfileisiin superhelposti – Kapen leivitysvinkki heti testiin!

1:37img
Julkaistu 26.09.2021 09:04

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Oletko koskaan testannut broilerinfileiden paneroimista maissimuroilla? Kaappaus keittiössä -jaksossa nähtiin, miten helposti Cornflakes-kana valmistuu. 

Katso yllä olevalta videolta, mitä perhe kertoo ruokailutottumuksistaan Kari Aihiselle. 

Suomalaisten rakastaman Kaappaus keittiössä -ohjelman uusi tuotantokausi pärähti käyntiin MTV3-kanavalla syyskuun alussa. Kauden kolmannessa jaksossa nähtiin, kun keittiömestari Kari "Kape" Aihinen kaappasi nurmijärveläisen perheen keittiön. Suurtalouskokkina työskentelevä äiti Pirjo kertoi ohjelmassa perheen hankalasta ruokatilanteesta teinityttäriensä kanssa.

– Meidän perheessä syödään huonosti. Paljon sokeria, kovin harvoin yhdessä ja aika paljon einespainotteista. Meillä ei kasviksia käytetä oikeastaan ollenkaan, Pirjo kertoi.

Lue lisää: Suurtalouskokki Pirjon tyttäret eivät suostu syömään äitinsä tekemää ruokaa – Kari Aihinen kauhistuu kuullessaan, kuinka perheessä sen sijaan ruokaillaan

Broilerinfileitä rapealla leivityksellä

Kaappaus_keittiossa_S7_EPS3_Nurmijarvi_Cornflakes_kana

Maissimuroilla leivitettyä broileria.

Jaksossa Kape opetti perhettä kokkaamaan muun muassa yksinkertaisia pastaruokia. Itse tehty pestopasta yllätti Pirjon täysin. 

– Ihan superhyvää, Pirjo kehui maistettuaan pestopastaa tyttärien nyökytellessä vieressä.

Kape vinkkasi myös todella helpon paneroinnin broilerinfileille. Perinteisten vehnäjauhojen sijaan leivityksessä voi käyttää nimittäin maissimuroja.

–  Voi ne aamiaismurot näinkin syödä, Kape lohkaisi.

Nappaa helppo ohje: Cornflakes-kanaa – paneroidut broilerin rintafileet Kapen tapaan

Katso Kaappaus keittiössä -jakson muut reseptit täältä.

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka