Oletko koskaan testannut broilerinfileiden paneroimista maissimuroilla? Kaappaus keittiössä -jaksossa nähtiin, miten helposti Cornflakes-kana valmistuu.
Katso yllä olevalta videolta, mitä perhe kertoo ruokailutottumuksistaan Kari Aihiselle.
Suomalaisten rakastaman Kaappaus keittiössä -ohjelman uusi tuotantokausi pärähti käyntiin MTV3-kanavalla syyskuun alussa. Kauden kolmannessa jaksossa nähtiin, kun keittiömestari Kari "Kape" Aihinen kaappasi nurmijärveläisen perheen keittiön. Suurtalouskokkina työskentelevä äiti Pirjo kertoi ohjelmassa perheen hankalasta ruokatilanteesta teinityttäriensä kanssa.
– Meidän perheessä syödään huonosti. Paljon sokeria, kovin harvoin yhdessä ja aika paljon einespainotteista. Meillä ei kasviksia käytetä oikeastaan ollenkaan, Pirjo kertoi.
Lue lisää: Suurtalouskokki Pirjon tyttäret eivät suostu syömään äitinsä tekemää ruokaa – Kari Aihinen kauhistuu kuullessaan, kuinka perheessä sen sijaan ruokaillaan
Broilerinfileitä rapealla leivityksellä
Jaksossa Kape opetti perhettä kokkaamaan muun muassa yksinkertaisia pastaruokia. Itse tehty pestopasta yllätti Pirjon täysin.
– Ihan superhyvää, Pirjo kehui maistettuaan pestopastaa tyttärien nyökytellessä vieressä.
Kape vinkkasi myös todella helpon paneroinnin broilerinfileille. Perinteisten vehnäjauhojen sijaan leivityksessä voi käyttää nimittäin maissimuroja.
– Voi ne aamiaismurot näinkin syödä, Kape lohkaisi.