Kari Aihisen oleellinen vinkki kananmunien paistoon: Teetkö itse näin?
Keittiömestari Kari Aihinen opasti tuoreessa Kaappaus keittiössä -jaksossa, miten kananmunat kannattaa paistaa
Miten paistetaan täydellinen kananmuna? Katso videolta Kapen vinkit kananmunien paistamiseen.
Kaappaus keittiössä -ohjelman uusi tuotantokausi pärähti käyntiin MTV3-kanavalla syyskuun alussa. Kauden ensimmäisessä jaksossa nähtiin, kun keittiömestari Kari "Kape" Aihinen kaappasi pakastepizzaruokavalioon jämähtäneet lahtelaisen Timon keittiön.
– Ruokavalioni on hyvin yksipuolinen. Olen viimeiset kolme vuotta syönyt pääsääntöisesti pakastepizzoja. Helppo, nopea ja vaivaton. Ei tarvitse kuin uuni päälle ja pitsa uuniin ja taas pystyy tekemään jotain muuta sillä väliä, Timo kertoi.
Lue lisää: Lahtelainen Timo on syönyt vuosia pelkkää pakastepitsaa – tämä näky saa Kari Aihisenkin sanattomaksi
Vinkkejä ruoanlaiton perustaitoihin
Jaksossa nähtiin, miten Kape otti homman haltuun ja opetti Timoa tekemään hyvää ja maistuvaa kotiruokaa. Kapen opeilla valmistui muun muassa paras makkarakeitto sekä täydellisesti paistetut broilerinfileet.
Koko homma aloitettiin kuitenkin yhdellä ruoanlaiton perustaidolla: kananmunan paistamisella. Kape neuvoi Timoa paistamaan munat voissa. Keittiömestarilla oli myös yksi oleellinen vinkki liittyen kananmunien rikkomiseen.
Katso videolta Kapen vinkit täydellisen kananmunan paistamiseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"