Keittiömestari Kari Aihinen opasti tuoreessa Kaappaus keittiössä -jaksossa, miten kananmunat kannattaa paistaa
Miten paistetaan täydellinen kananmuna? Katso videolta Kapen vinkit kananmunien paistamiseen.
Kaappaus keittiössä -ohjelman uusi tuotantokausi pärähti käyntiin MTV3-kanavalla syyskuun alussa. Kauden ensimmäisessä jaksossa nähtiin, kun keittiömestari Kari "Kape" Aihinen kaappasi pakastepizzaruokavalioon jämähtäneet lahtelaisen Timon keittiön.
– Ruokavalioni on hyvin yksipuolinen. Olen viimeiset kolme vuotta syönyt pääsääntöisesti pakastepizzoja. Helppo, nopea ja vaivaton. Ei tarvitse kuin uuni päälle ja pitsa uuniin ja taas pystyy tekemään jotain muuta sillä väliä, Timo kertoi.
Lue lisää: Lahtelainen Timo on syönyt vuosia pelkkää pakastepitsaa – tämä näky saa Kari Aihisenkin sanattomaksi
Vinkkejä ruoanlaiton perustaitoihin
Jaksossa nähtiin, miten Kape otti homman haltuun ja opetti Timoa tekemään hyvää ja maistuvaa kotiruokaa. Kapen opeilla valmistui muun muassa paras makkarakeitto sekä täydellisesti paistetut broilerinfileet.
Koko homma aloitettiin kuitenkin yhdellä ruoanlaiton perustaidolla: kananmunan paistamisella. Kape neuvoi Timoa paistamaan munat voissa. Keittiömestarilla oli myös yksi oleellinen vinkki liittyen kananmunien rikkomiseen.