Näissä burritoissa on jotain tuttua ja jotain uutta sekä jännittävää.
Tex-mex on Pauligin keittiömestari Petteri Kanervan mukaan siitä mainio ruokailmiö, että toisin kuin spesifisti meksikolaisessa ruoassa, tex-mexissä saa hassutella enemmän ja yhdistellä eri makumaailmoja keskenään.
Pauligin järjestämässä mediatilaisuudessa valmistettu burrito on tästä oivallinen esimerkki: tortillarulla kätkee sinäänsä korealaisittain maustetun lihamurekepötkylän, joka kuorrutetaan vielä lempeän tulisella papukastikkeella.
Lue myös: Mitä eroa tacolla, tortillalla ja burritolla oikeasti on?
Täydellistä lohturuokaa
Burritojen valmistaminen on hyvin simppeliä ja lopputulos on kuin lämmin viltti kolealla säällä, mutta makunystyröillesi.
Reseptissä kannattaa huomioida, että jauhelihamassa todella kääräistään raakana tortillan väliin, jolloin se pysyy paremmin kasassa. Kun käyttää naudan jauhelihaa, ei myöskään haittaa, jos "mureketanko" ei kypsy täysin läpikypsäksi.
Sipuli sen sijaan kannattaa käyttää pannun kautta, sillä mausta tulee silloin hieman lempeämpi.
Nappaa resepti talteen täältä: Korean BBQ -burritot
Lue myös: Marinan burritoniksi keräsi jättiyleisön – "Tekniikkasi on virheetön"
Lue myös: MTV:n makutestissä 9 erilaista vehnätortillaa – suosikit löytyivät: "Ihan yllätyin, että näissä on oikeasti jotain eroa"
Katso myös: Näin teet ylijääneistä tortilloista nachoja
0:56