- Hienonna sipuli ja kuullota öljyssä kypsäksi. Jäähdytä.
- Lisää täytteen muut ainekset (raa'an) jauhelihan joukkoon. Lisää lopuksi jäähtynyt sipuli. Nostele massa kahden tortillan päälle ja paketoi rullaksi. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 20 minuuttia.
- Valmista samalla kastike. Lisää kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.

Makuja
Korean BBQ -burrito

Julkaistu 17.03.2023 08:34
Tortilla taipuu moneksi! Tämä burrito kätkee sisäänsä jauhelihatäytteen, joka on maustettu Korean BBQ -mausteseoksella ja vie sinut makumatkalle korealaiseen keittiöön! Ohjeesta tulee neljä annosta, tai suurempinälkäisille ruokailijoille kaksi annosta.
- Annosmäärä: 4 annosta
Täyte
- 100 g punasipulia
- 1 rkl öljyä
- 400 g naudan paistijauhelihaa
- 3 rkl salsakastiketta
- 1 kpl kananmuna
- 2 rkl korealaistyylistä mausteseosta (esimerkiksi Santa Maria Korean BBQ)
- 2 kpl keskikokoista tortillaa
Kastike
- 215 g tahnaa paistetuista pavuista (esimerkiksi Santa Maria Refried Beans)
- 140 g chunky salsaa
- 1 dl vettä
- 1 rkl korealaistyylistä mausteseosta