Pidätkö Aperol Spritzistä? Tässä on sinulle uusi suosikkijuoma – nerokas yhdistelmä!
Aperol on italialainen aperitiivi, josta harva valmistaa muuta kuin suursuosioon noussutta Aperol Spritziä. Juomasekoitus sopii hyvin myös hieman makeampaan cocktailiin.
Drinkkien tekeminen on luovaa puuhaa ja uusia klassikoita syntyy vain kokeilemalla. Kahden suosikkidrinkin, Aperol Spritzin ja whiskey sourin yhdistelmä saattaisi olla liian kummallinen, mutta entä jos kummastakin poimii vain osan aineksista? Lopputuloksena on elegantti Aperol Sour, joka tasapainoilee katkeran ja makean välillä.
Aperol Sour
6 cl Aperol
3 cl sitruunamehu
1,5–2 cl sokerilientä
munan valkuainen
jäitä
Lisää ainekset juomaravistimeen ja ravista kunnes sheikkeri tuntuu kylmältä. Siivilöi juoma marttinilasiin ja koristele esimerkiksi appelsiinin tai greipin viipaleella.
Lähde: Allt om Vin
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"