Ällistyttävä tortillaniksi sai ruokatoimittajankin innostumaan – testaa hittiohje!

Proteiinipommi! Uskomattoman helpot tortillalätyt raejuustosta 1:05 Proteiinipommi! Uskomattoman helpot tortillalätyt raejuustosta
KATSO VIDEO: Tortillalättyjä raejuustosta! Näin viraalihitti valmistuu.

Ruokatoimittaja Petra Tuominen testasi muutamasta raaka-aineesta valmistuvat proteiinipitoiset tortillaletut. Katso videolta lopputulos!

Proteiinia yli 30 grammaa ja käytännössä vain kaksi raaka-ainetta! Ei ihme, että nämä tortillaletut ovat nousseet viraalihitiksi TikTokissa. 

Superhelppojen lättyjen valmistamiseen tarvitaan raejuustoa ja kananmunaa. Lisäksi lettutaikinaa voi maustaa haluamallaan tavalla – pelkkä suolakin riittää.

Testasimme hittiohjeen ja se todella yllätti positiivisesti! Valmis tortillalettu maistui neutraalilta vehnäisen tortillaletun tapaan – maistuu siis meillekin, jotka normaalisti eivät raejuustosta sellaisenaan välitä. 

Tortilla pysyi koossa hienosti ja oli täydellinen gluteeniton vaihtoehto perinteiselle letulle. Vinkkinä, että letun valmistaminen onnistuu testatusti myös airfryerilla. Tämä ohje menee jatkoon!

Katso videolta, miten tortillaletun voi valmistaa raejuustosta!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!