Ravintola toi myyntiin maailman kalleimmat ranskalaiset – näin överiin settiin et Mäkkärissä tai Hesessä törmää
New Yorkissa sijaitseva ravintola Serendipity3 myy luksusranskalaisia, joista saa pulittaa 170 euroa.
New Yorkissa sijaitseva ravintola tarjoaa ranskalaisia, joiden luulisi tyydyttävän vaativimmankin asiakkaan. Serendipity3 pääsi Guinnessin ennätyskirjaan maailman kalliimmilla ranskalaisilla, kertoo UPI.
Hintaa 200 dollaria
Hintaa kalleimmille perunoille tulee käsittämättömän 200 dollaria, siis noin 170 euroa. Vertailun vuoksi: isot ranskalaiset maksavat sekä McDonald'sissa että Hesburgerissa hieman yli kaksi euroa.
Annos on niin eksklusiivinen, ettei sitä voi vain marssia tilaamaan; luksusranskalaiset nimittäin pitää tilata etukäteen.
Lue myös: Toimitko näin, kun ostat ja valmistat perunoita? Tärkeää tietoa myös säilytykseen liittyen
Tätä luksusperunat sisältävät
Manhattanilla sijaitsevan ravintolan Creme de la Creme Pommes Frites -niminen annos tehdään Chipperbeck-lajin perunoista. Se sisältää muun muassa Dom Perignon -samppanjaa, samppanjasta valmistettua etikkaa, vapaana kasvaneiden hanhien rasvaa Ranskasta, tryffelisuolaa ja -öljyä sekä tryffeleitä Italiasta.
Maailman kallein ranskalaisannos. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.
Herkun päälle ripotellaan 23 karaatin syötävää kultapölyä. Sekä rapsakat perunat että niille tarkoitettu dippi tarjoillaan kristalliastioilta.
Överiherkku-ennätys ei ole edes ensimmäinen laatuaan: Serendipity3 on aiemmin napannut nimiinsä muun muassa isoimman hääkakun ennätyksen.
Katso myös: Mistä McDonald'sin ranskalaiset tehdään?
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"