Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Ruokavinkki päivällispöytään: Lisää makua kanaruokiin viinirypäleistä

shutterstock_199082486
Shutterstock
Julkaistu 29.01.2015 15:04

MTV LIFESTYLE

Vastikään ensimmäisen keittokirjansa julkaissut Hanna Sumari liputtaa helpon ja terveellisen ruoan puolesta. Sumari kannustaa myös kokeilemana keittiössä uusia makupareja ja suosittelee kokeilemaan esimerkiksi kanan seurana viinirypäleitä.

Pienet suuret reseptit -kirjan syksyllä julkaissut TV-toimittaja ja juontaja Hanna Sumari esitteli 28.1.2015 Huomenta Suomessa marokkolaisesta keittiöstä vaikutteita saaneen kanaruoan reseptin. Tärkeä rooli reseptissä on kanan sekaan lisätyillä viinirypäleillä.

Sumari kertoo, että viinirypäleitä on hyvä lämmittää pannulla tovi, jotta niiden koostumus muuttuu hieman. Liian kauaa hedelmiä ei kuitenkaan kannata paistaa.

– Ne eivät saa mennä ihan kuoliaaksi – ne saavat vain vähän väsähtää, Sumari sanaili lähetyksessä.

KATSO RESEPTI: Hanna Sumarin kanaa marokkolaiseen tapaan

Katso videolta Hanna Sumarin vinkit kanaherkun valmistamiseen!

4:36img

Jos video ei näy mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.

MTV LIFESTYLE

Tuoreimmat aiheesta

Hedelmät