Kesän herkullisin jälkiruoka syntyy grillatuista hedelmistä ja viilentävästä jäätelöstä.
Kovat ja mauttomat hedelmät ovat tämän vinkin jälkeen historiaa! Grillaaminen on taikasana, jolla loihdit hieman raaoistakin hedelmistä hetkessä maukkaan jälkiruoan. Tämä resepti kruunaa kesäisen grilliateriasi taatusti.
Grillipersikat (4 annosta)
2 persikkaa
4 rkl vaahterasiirappia
0,5 rkl kanelia
2 tl kanelia
¾ rkl sokeria
ripaus suolaa
Tarjoiluun:
vaniljajäätelöä
karamellikastiketta
Puolita persikat ja poista niistä kivet. Kuumenna grilli kuumaksi. Sivele persikoiden leikkauspinta vaahterasiirapilla. Sekoita keskenään kaneli, suola ja sokeri ja ripottele persikoiden pinnalle. Aseta persikat grilliin leikkauspinta alaspäin ja kypsennä noin kahden minuutin ajan. Käännä ja anna kypsyä toiset kaksi minuuttia. Tarjoile grillissä pehmenneet persikat vaniljajäätelön ja karamellikastikkeen kera.
Lähde: Delish