Kirsikkatomaatit ovat hyviä sellaisenaankin, mutta mitä jos voisit muuttaa ne hetkessä monipuoliseksi ja herkulliseksi lisukkeeksi?
Poimi videolta talteen resepti kesän herkullisimpiin hampurilaisiin.
Kirsikkatomaateista valmistuva lisuke on helppo, nopea ja mikä parasta – äärettömän maukas! Tämän reseptin salaisuus piilee paahtamisessa, joka antaa pienille tomaateille herkullisen säväyksen.
Voit tarjoilla tomaatteja lisukkeena lähes millä tahansa ruoalla, kuten grilliruoan lisukkeena tai aamupalamunakkaan kaverina. Kokeile ja ihastu!
Paahdetut kirsikkatomaatit (6–8 annosta)
3 rkl oliiviöljyä
2 tl valkosipulia hienonnettuna
1 l kirsikka- tai luumutomaatteja (kokonaisina tai puolitettuina)
1 tl suola
¼ tl jauhettua mustapippuria
2 ½ rkl basilikaa hienonnettuna
2 ½ rkl persiljaa hienonnettuna
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Yhdistä öljy, valkosipuli, tomaatit, suola ja pippuri. levitä uunipellille. Paahda uunissa 35–40 minuuttia, kunnes tomaatit ovat muuttuneet mehukkaiksi ja halkeileviksi. Sekoita joukkoon yrtit. Tarjoile välittömästi tai anna jäähtyä huoneenlämpöön.
Lähde: Popsugar