Makkarat sujahtavat helposti suoraan paketista kylmänä grilliin, mutta parhaan lopputuloksen takaamiseksi näin ei kannattaisi tehdä.
Kun makkaran onnistuu paistamaan siten, että se ei halkea, on lopputulos kaikkein mehukkain. Lämmittämällä makkaroita ennen grillaamista halkeilemisen voi estää.
Lämmitä avaamatonta makkarapakettia vedessä
Jos makkaroista haluaa mahdollisimman meheviä, kannattaa ne lämmittää vedessä ennen grillaamista, jotta lämpötilanvaihtelu ei ole liian suuri. Lämmittäminen takaa sen, että makkarat eivät halkeile yhtä helposti, sillä niiden lämpötila ei nouse yllättäen.
Makkara on kaikkein helpoin lämmittää muovipakkauksessaan kuumassa vedessä ennen grillaamista. Makkaran lämpenevät riittävästi kuumassa vedessä noin puolessa tunnissa.
***
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.