Mitä tänään kokattaisiin? Kaappaus keittiössä -ohjelman kokki Kari Aihinen opasti tamperelaispariskunnalle, miten tehdään "pikkasen parempi tamperelainen moussaka".
Kaappaus keittiössä -sarjan kuudennen kauden neljännessä jaksossa tutustuttiin Tampereella asuvaan nuoreen pariin. Roosan ja Jonin vauva syö itse tehtyä kotiruokaa mutta pariskunta tilaa omat ruokansa ravintolasta. Kape yritti innostaa kaksikkoa tekemään ruokaa.
"Pikkasen parempi tamperelainen moussaka"
Jaksossa Kape opasti pariskunnan muun muassa täydellisen moussakan saloihin. Yksi moussakan, eli kreikkalaisen munakoiso-perunavuoan työvaiheista oli bechamel-valkokastikkeen valmistaminen. Roosalle ja Jonille tuli yllätyksenä, miten helppoa kastikkeen valmistaminen oikeasti on.
– Ruoanlaitto on yllättävän helppoa, mutta vaatii vain se viitsimisen, Joni totesi ohjelmassa.
Lopuksi uunista putkahti ulos Roosan ja Jonin valmistama erinomainen moussaka.
– Pikkasen parempi tamperelainen moussaka, Kape suitsutti.