Miten perunoista saa valmistettua grillissä maailman parhaimman lisukkeen? Käärimällä ne pekoniin, tietysti.
Perunat kuuluvat olennaisena osana suomalaisten ruokapöytään. Erityisesti kesällä potuista nautitaan uusien perunoiden muodossa. Jos perunoita jää aterialta yli, tai haluat muuten vain valmistaa täydellisen pottulisukkeen, kannattaa testata törkeän hyviä pekoniperunoita.
Kääri potut pekoniin
Pekoniperunoiden idea on sama kuin suositun raparpekonin. Raparperin tapaan myös perunan voi siis kääriä pekoniin. Tärkeintä on, että perunat muistaa esikeittää ennen grillaamista. Muuten saattaa käydä niin, että lopputuloksena grillissä makoilee kärähtänyttä pekonia raakojen perunoiden kera.
Pekoni paistuu grillissä erityisen rapeaksi ja sisällä odottaa ihanan pehmeä ja maukas peruna.