Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen kokeili vastikään perinteisen kanan ja riisin valmistamista uudella reseptillä.
Jani Kinnunen päätti tutustua afrikkalaiseen keittiöön, ja kokeilu on edennyt siihen pisteeseen, että bloggaaja valmisti äskettäin kanaa ja riisiä afrikkalaisittain. Reseptin erikoisuus on se, että kanan seurana kypsyvä riisi saa lisämakua kookosmaidosta.
– Senegalilaisen ruoan tutustumismatka jatkuu. Tykkään tämän keittiön selkeämakuisista ruoista, vaikka itse maut enemmän ja vähemmän totutusta poikkeavatkin, Kinnunen kirjoittaa.
– Jatketaan helpolla linjalla ja kanaruoalla, jonka afrikkalaisuus näkyy lähinnä kookosriisissä. Ruokaa kutsutaan myös jambalayan äidiksi, mitä en ihmettele. Upea lohturuoka, joka lämmittää myös talvella, Kinnunen jatkaa,