Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen testasi vastikään intialaisesta keittiöstä tutun herkun, Tikka Masalan reseptiä. Lopputulos oli niin onnistunut, että mies suosittelee blogissaan valmistamaan näyttävää, oranssia kanaherkkua.
– Tämä mausteinen, oranssi curry-ruoka on kermaisuudessaan ja juuri syöjälle sovitetussa tulisuudessaan myös omia suosikkeja Intia-henkisessä keittiössä, Kinnunen kirjoittaa.
– Löysin Saveur-julkaisusta metodin, jolla homma pelitti loistavasti myös samaan iltaan mahdutettuna. Muokkasin sitä hiukan mieleisekseni. Kanapaloja marinoidaan vain puoli tuntia ja ne paahdetaan uunissa ja sekoitetaan vasta lopuksi kastikkeen sekaan,bloggaaja toteaa.
Katso Kinnusen Tikka Masala -resepti täältä.