Vappu Pimiä näytti Huomenta Suomen Makuja-osiossa, kuinka syntyy kevyt alkuruoka pääsiäisen päivällispöytään.
Vappu Pimiä valmisti Jesse Kamrasin vieraana Huomenta Suomen Makuja-osiossa sitruunagraavattua lohta.
– Yleensä pääsiäisenä monissa perheissä syödään lihaa, niin ajattelin, että alkuun voisi tehdä jotain kevyempää eli kalaa, Vappu perustelee.
Tämä Makuja-studiossa valmistettu hapolla kypsytetty lohi yrttisipulidressingin kera sopii erinomaisesti raikkaiden kalaruokien ystäville.
KATSO RESEPTI: Vappu Pimiän hapolla kypsytettyä lohta ja yrttisipulidressing
Katso videolta, kuinka kätevästi valmistuu Vapun sitruunagraavattu lohi:
5:23
Jos video ei toimi mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.