Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Vappu Pimiän helppo alkuruoka pääsiäispöytään – kevyttä ja raikasta!

Vappu Pimiän sitruunagraavattu lohi
Julkaistu 31.03.2015 22:01

MTV LIFESTYLE

Vappu Pimiä näytti Huomenta Suomen Makuja-osiossa, kuinka syntyy kevyt alkuruoka pääsiäisen päivällispöytään.

Vappu Pimiä valmisti Jesse Kamrasin vieraana Huomenta Suomen Makuja-osiossa sitruunagraavattua lohta.

– Yleensä pääsiäisenä monissa perheissä syödään lihaa, niin ajattelin, että alkuun voisi tehdä jotain kevyempää eli kalaa, Vappu perustelee.

Tämä Makuja-studiossa valmistettu hapolla kypsytetty lohi yrttisipulidressingin kera sopii erinomaisesti raikkaiden kalaruokien ystäville.

KATSO RESEPTI:  Vappu Pimiän hapolla kypsytettyä lohta ja yrttisipulidressing

Katso videolta, kuinka kätevästi valmistuu Vapun sitruunagraavattu lohi:

5:23img

Jos video ei toimi mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.

Tuoreimmat aiheesta

Kala