Takuuvarma tapa saada mehevää lihaa: Valmista pääsiäislammas näin!
Takuuvarma tapa saada mehevää lammasta tai karitsaa on hauduttaa sitä uunissa pitkään! Kokeile Sivumaku-blogin pääsiäisreseptiä.
MTV:n Makuja.fi-ruokasivustolla Sivumaku-ruokablogia pitävä Jani Kinnunen loihti maistuvan karitsareseptin pääsiäispyhiksi.
Karitsanpaistia haudutetaan tässä reseptissä pitkään sherryssa, mikä takaa mehevän lopputuloksen.
– Tämän ruoan keskiössä on karitsan putkiluupaistin nimellä kulkevan jylhän lihakimpaleen lisäksi sherry. Toisin kuin viini, se ei tuo makuun makeutta tai hedelmäisyyttä, ainoastaan happaman herkullista sävyä, Kinnunen kertoo.
Katso sherryssa haudutetun karitsanpaistin resepti Sivumaku-blogista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku