Punaherukat ovat nyt parhaimmillaan! Näistä kesän herkullisista marjoista valmistuu helposti vaikkapa lapsuudesta tuttu herkku, vipipuuro.
Vispipuuro on monelle lapsuudesta tuttu herkku, joka maistuu niin jälkiruokana kuin välipalana. Perinteisesti vispipuuro valmistetaan puolukoista, mutta tällä kertaa tämä retroherkku saa makunsa punaisista viinimarjoista. Voit halutessasi lisätä vispipuuron joukkoon myös ripauksen vaniljasokeria antamaan makua.
Tiesitkö, että vispipuuro on yksi Suomen ensimmäisistä myyntiin tulleista valmisruoista?
Kuohkeaksi vatkattu vispipuuro nautitaan perinteisesti maidon ja sokerin kera, mutta mikään ei estä sinua kokeilemasta uusia makuyhdistelmiä. Esimerkiksi vaniljakastike toimii hyvin yhteen aavistuksen kirpeän vispipuuron kanssa.