Vispipuuro on retroruokaa parhaimmillaan! Tämä raikas versio maistuu taatusti koko perheelle

Näin valmistat vispipuuroa punaherukoista 1:25 Näin valmistat vispipuuroa punaherukoista

Punaherukat ovat nyt parhaimmillaan! Näistä kesän herkullisista marjoista valmistuu helposti vaikkapa lapsuudesta tuttu herkku, vipipuuro. 

Vispipuuro on monelle lapsuudesta tuttu herkku, joka maistuu niin jälkiruokana kuin välipalana. Perinteisesti vispipuuro valmistetaan puolukoista, mutta tällä kertaa tämä retroherkku saa makunsa punaisista viinimarjoista. Voit halutessasi lisätä vispipuuron joukkoon myös ripauksen vaniljasokeria antamaan makua. 

Kuohkeaksi vatkattu vispipuuro nautitaan perinteisesti maidon ja sokerin kera, mutta mikään ei estä sinua kokeilemasta uusia makuyhdistelmiä. Esimerkiksi vaniljakastike toimii hyvin yhteen aavistuksen kirpeän vispipuuron kanssa.

Katso videolta ohjeet maukkaan vispipuuron valmistukseen. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!