Anjovikset yrttikastikkeessa
Julkaistu
Anjovis ja yrttikastike on maukas lisuke mehukkaalle, tummalle leivälle tai vastakeitetyille uusille perunoille.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
1 satsiin
- 1 rasia anjovisfileitä, n. 125 g
- 2 dl kermaviiliä
- 3 rkl tilliä, hienonnettuna
- 3 rkl persiljaa, hienonnettuna
- 3 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
Valmistusohje
1. Sekoita kermaviili ja yrtit huolellisesti, kaada tarjoilukulhoon.
2. Kääri anjovisfileet rullalle ja pistele ne kastikkeeseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku