Voisulasilli
Julkaistu
Ruotsin Skoonessa matjessilli tarjoillaan usein voisulan kanssa – ihanan maukasta!
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 4-6 matjesfileetä
- 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 2 punasipulia
- 1 nippu tilliä
- 100 g voita
Valmistusohje
1. Aseta sillit vadille. Hienonna munat, sipuli ja tilli ja asettele ne sillin ympärille.
2. Sulata voi ja kaada se tirisevänä sillivadille. Tarjoile heti voisulan ollessa vielä lämmintä. Tarjoile mielellään uusien perunoiden, näkkileivän ja juuston kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka