Anjovispallot

Pieniä, herkullisia suolapalloja, jotka sopivat cocktailin kera tai voileipäpöytään.

Noin 25 kpl

  • 1 prk anjovisfileitä, n. 125 g
  • 100 g levitettävää maksapasteijaa
  • 3 kovaksi keitettyä kananmunaa, hienonnettuina
  • 3 rkl voita
  • 1 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Sekoita voi ja maksapasteija massaksi. Työstä mukaan muusatut anjovikset sekä kylmä munasilppu ja ruohosipuli. Muotoile pieniksi palloiksi, pyörittele ne persiljassa ja laita kylmään jähmettymään.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.