Valkosipulilta tuoksuvat silakat
Julkaistu
Ihania silakoita, jotka voit tarjoilla alkuruokana maukkaan leivän tai uusien perunoiden kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 400 g silakkafileitä
Etikkaliemi
- 1 dl etikkaa
- 3 dl vettä
Kastike
- 1 dl majoneesia
- 5 dl kermaviiliä
- 1 rkl vaaleaa dijonsinappia
- 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- 2 nippua tilliä, hienonnettuna
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Vedä kaloista nahat pois. Laita ne etikkaliemeen yön yli.
2. Valuta kalat. Sekoita kastike ja lisää kalat.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa