Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Valkosipulilta tuoksuvat silakat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ihania silakoita, jotka voit tarjoilla alkuruokana maukkaan leivän tai uusien perunoiden kera.

Neljälle

  • 400 g silakkafileitä

Etikkaliemi

  • 1 dl etikkaa
  • 3 dl vettä

Kastike

  • 1 dl majoneesia
  • 5 dl kermaviiliä
  • 1 rkl vaaleaa dijonsinappia
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 nippua tilliä, hienonnettuna
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Vedä kaloista nahat pois. Laita ne etikkaliemeen yön yli.

2. Valuta kalat. Sekoita kastike ja lisää kalat.

Tuoreimmat aiheesta

Maustesilakka