Paistettua salviaa ja anjovista

4 hengelle

  • neitsytoliiviöljyä uppopaistamiseen
  • 12 anjovisfilettä
  • 24 suurta salvianlehteä
  • 1 muna
  • jauhoja leivittämiseen
  • suolaa

Valmistusohje

- Kuumenna öljy kattilassa.

- Tee kahdesta salvianlehdestä ja yhdestä anjovisfileestä ”voileipä”.

- Dippaa täytetyt salvianlehdet munassa ja leivitä jauhoissa.

- Upota täytetyt lehdet varovasti kuumaan öljyyn ja anna paistua, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.

- Nosta lehdet talouspaperille, jotta ylimääräinen rasva imeytyy siihen.

- Ripottele kuumille lehdille suolaa.

- Tarjoile välittömästi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.