Yrttianjovikset

Tämän ruokalajin valmistat nopeasti ja helposti.

Kahdelle-kolmelle

  • 1 rasia anjovisfileitä, 125 g
  • 2 dl kermaviiliä
  • 3 rkl hienonnettua tilliä
  • 3 rkl hienonnettua persiljaa
  • 3 rkl hienonnettua ruohosipulia

Valmistusohje

1. Sekoita kermaviili huolellisesti hienonnettujen yrttien kanssa, kaada kastike pieneen salaattikulhoon. Kääri anjovikset rullalle ja laita ne kastikkeeseen. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!