Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Puolukkahilloa kanelin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Puolukkahillo on aina ollut hieman arkimainen eikä lainkaan jännittävä. Mutta sen ei tarvitse olla tylsä. Sitä on hauska maustaa erilaisin maustein. Muutama kanelitanko antaa hyvänmakuista täyteläisyyttä puolukalle.

Neljälle

  • 2 litraa puolukoita
  • 2 dl vettä
  • 8 dl kidesokeria
  • 3 kanelitankoa
  • mahdollisesti muutama kokonainen mausteneilikka

Valmistusohje

1. Puhdista ja huuhdo marjat. Sekoita marjat, vesi ja kaneli padassa ja kuumenna hitaasti. Anna kiehua n. 15 minuuttia.

2. Ota pata liedeltä ja lisää sokeri. Sekoita kunnes kaikki sokeri on sulanut. Kuori vaahto.

3. Kaada hillo hyvin puhdistettuihin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje heti.

Tuoreimmat aiheesta

Hillot