Puolukkahilloa kanelin kera

Puolukkahillo on aina ollut hieman arkimainen eikä lainkaan jännittävä. Mutta sen ei tarvitse olla tylsä. Sitä on hauska maustaa erilaisin maustein. Muutama kanelitanko antaa hyvänmakuista täyteläisyyttä puolukalle.

Neljälle

  • 2 litraa puolukoita
  • 2 dl vettä
  • 8 dl kidesokeria
  • 3 kanelitankoa
  • mahdollisesti muutama kokonainen mausteneilikka

Valmistusohje

1. Puhdista ja huuhdo marjat. Sekoita marjat, vesi ja kaneli padassa ja kuumenna hitaasti. Anna kiehua n. 15 minuuttia.

2. Ota pata liedeltä ja lisää sokeri. Sekoita kunnes kaikki sokeri on sulanut. Kuori vaahto.

3. Kaada hillo hyvin puhdistettuihin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!