Talviglögi

Tämä on hyvä lämmike keskellä talvea. Tarjoile virkistävän ulkoilun jälkeen.

n. 8 lasilliseen

  • 2 appelsiinia
  • 5 dl vettä
  • 2 kanelitankoa
  • 10 mausteneilikkaa
  • 1 pala pomeranssinkuorta
  • 1 pullo yksinkertaista punaviiniä
  • 3 dl mustaherukkamehua
  • 3 rkl sokeria

Valmistusohje

1. Sekoita kaikki paitsi appelsiinit kattilassa. Peitä kannella ja anna maustua muutama tunti, tai mielellään yön yli.

2. Siivilöi mausteet pois ja kuumenna glögi, mutta älä keitä.

3. Viipaloi appelsiinit. Lisää glögiin ja tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!