1. Pane kardemumma, neilikka, kanelitangot sekä pomeranssinkuori kattilaan ja kaada päälle punaviini. Anna maustua noin neljä tuntia.
2. Lisää sokeri, rusinat ja mantelit. Kuumenna glögi, älä keitä.
3. Terästä glögi halutessasi lopuksi viinalla.
Jos olet kätevä käsistäsi, pane kattilan päälle ritilälle toppasokeria ja liekitä viinalla. Tällöin sokeri karamellisoituu ja sulaa glögin joukkoon. Tätä toimenpidettä kutsutaan hehkutukseksi, mikä on antanut glögille sen toisen nimen - hehkuviini. Tämä glögiresepti toimii taatusti.
1. Pane kardemumma, neilikka, kanelitangot sekä pomeranssinkuori kattilaan ja kaada päälle punaviini. Anna maustua noin neljä tuntia.
2. Lisää sokeri, rusinat ja mantelit. Kuumenna glögi, älä keitä.
3. Terästä glögi halutessasi lopuksi viinalla.