1. Leikkaa chorizo lanteiksi ja paista ne nopeasti, valuta talouspaperilla. Leikkaa liha suurehkoiksi kuutioiksi. Kuori sipuli ja leikkaa suikaleiksi. Puhdista ja suikaloi paprika.
2. Kiehauta tomaattimurska ja lihaliemi. Lisää lihakuutiot vähitellen ja anna kiehahtaa joka erän jälkeen. Mausta suolalla ja pippurilla ja keitä hiljaa noin 1 tunti. Kokeile, että liha on mureaa tai keitä vielä. Lisää paprikasuikaleet ja chorizolantit ja anna padan kiehahtaa.
3. Halkaise chilit pitkittäin kahtia, raaputa pois siemenet ja silppua hienoksi palko. Leikkaa aurinkokuivatut tomaatit pieneksi ja silppua persilja. Sekoita yhteen chilisilppua, aurinkokuivatut tomaatit, pinjansiemenet, persiljasilppu ja oliiviöljy sekä suola. Ripottele oliivit padan pinnalle ja tarjoile padan kera tomaatti-pinjansiemenseosta.