1. Kuori sipulit. Hienonna puolet ja viipaloi puolet ohuesti. Halkaise chilit pituussuuntaan, poista siemenet ja suikaloi. Kuori ja purista valkosipuli. Kuori ja hienonna inkivääri, tarvitset yhtä paljon kuin valkosipulia. Kuutioi liha sentinkokoisiksi paloiksi.
2. Kuumenna öljy keskilämmöllä kunnes se sihisee, kun siihen laittaa maustesiemenen. Paista juustokuminan siemeniä muutama sekunti, lisää hienonnettu sipuli ja lihat. Ruskista, mutta varo polttamasta.
3. Lisää laakerinlehdet, chilit, tomaattipyree, valkosipuli, inkivääri, suola ja vesi. Sekoita ja anna poreilla matalalla lämmöllä kunnes liha on mureaa eli 10-15 minuuttia. Paista sipuliviipaleet kullanruskeiksi tilkassa öljyä ja lisää pataan. Koristele hienonnetulla korianterilla ja tuoreella tomaatilla.