Croque Monsieur

Maailmankuulu voileipä, johon ei koskaan kyllästy.

4 kpl

  • 8 viipaletta vaaleaa leipää, ei liian paksuja
  • 4 viipaletta keitto- tai savukinkkua
  • vaaleaa dijonsinappia
  • 4 viipaletta juustoa
  • 1 kananmuna
  • 3-4 dl maitoa

Valmistusohje

1. Voitele leivät kevyesti. Laita neljälle viipaleelle kinkkua, levitä päälle hieman sinappia ja peitä juustolla sekä lopuilla leivillä, voipuoli alaspäin.

2. Vatkaa muna ja maito, kääntele leivät nopeasti seoksessa ilman että ne kastuvat täysin.

3. Paista leivät rapeiksi pannulla voissa tai laita ne voileipägrilliin.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.