Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tortillat vihanneksilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tortillat ovat pakollinen osa meksikolaista ateriaa. Ne voidaan myös tarjoilla drinkkinaposteltavana, tai kuten tässä, alkuruokana kasvisten kera.

Neljälle

  • 8 vehnätortillaa
  • 5 dl raastettua cheddarjuustoa
  • rapsiöljyä paistamiseen
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • 1 tl chilipippuria
  • 1 tl chilijauhetta

Tarjoiluun

  • vihanneksia

Valmistusohje

1. Laita puolet leivistä leikkuulaudalle. Mausta ja ripottele päälle juustoraaste.

2. Laita loput leivät päälle kanneksi ja paina kevyesti.

3. Paista n. 1 minuutti molemmin puolin kuumassa pannussa. Leikkaa leivät 4 osaan ja tarjoile heti vihannesten kera.

Tuoreimmat aiheesta

Tortillat