Tortillat vihanneksilla
Tortillat ovat pakollinen osa meksikolaista ateriaa. Ne voidaan myös tarjoilla drinkkinaposteltavana, tai kuten tässä, alkuruokana kasvisten kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 8 vehnätortillaa
- 5 dl raastettua cheddarjuustoa
- rapsiöljyä paistamiseen
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
- 1 tl jauhettua juustokuminaa
- 1 tl chilipippuria
- 1 tl chilijauhetta
Tarjoiluun
- vihanneksia
Valmistusohje
1. Laita puolet leivistä leikkuulaudalle. Mausta ja ripottele päälle juustoraaste.
2. Laita loput leivät päälle kanneksi ja paina kevyesti.
3. Paista n. 1 minuutti molemmin puolin kuumassa pannussa. Leikkaa leivät 4 osaan ja tarjoile heti vihannesten kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa