1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hiero lihan pintaan sinappijauhetta, suolaa ja pippuria. Ruskista se kauttaaltaan voissa paistinpannulla ja nosta se sitten rasvareunus ylöspäin paistoritilälle pienen uunipannun päälle. Jos lihasta puuttuu päällystakki, valele sitä muodostuvalla paistoliemellä silloin tällöin. Peitä liha alumiinifoliolla ja laita se uunin alatasolle. Nosta lämpö 225 asteeseen.
2. Vanukas: Vatkaa yhteen vehnäjauho, suola, kerma, maito ja munat yksi kerrallaan sileäksi taikinaksi. Lusikoi ½ dl paistolientä uunipannulta pyöreään uunivuokaan ja kaada taikina siihen. Paista vanukasta noin 40 minuuttia tai kunnes se on kuohkeaksi noussut ja kullanruskea. Uuninluukkua ei saa avata ennen kuin vanukas on ollut uunissa 30 minuuttia, jolloin liha otetaan uunista. Liha saa levätä sen aikaa kun vanukas on kypsä.
3. Kaada loppu paistoliemi kasariin ja vatkaa siihen jauho. Ohenna lihaliemellä ja anna kiehahtaa sekoitellen. Leikkaa liha viipaleiksi ja jaa vanukas annospaloiksi. Tarjoile ne yhdessä kastikkeen kanssa. Keitetyt pavut tai herneet sopivat tyyliin ja makuun.