1. Kuumenna uuni 120 asteeseen. Hiero lihaan huolellisesti suolaa ja pippuria ja ruskista se kauttaaltaan. Kuori ja leikkaa sipuli ja porkkana pieniksi paloiksi. Pane kasvikset uuninkestävään vuokaan ja nosta paisti niiden päälle. Kypsennä uunissa, kunnes lihan sisälämpötila on 75 astetta. Kääri liha alumiinifolioon, jotta se pysyy lämpimänä.
2. Kastike: Sulata kattilassa voi. Nosta kattila levyltä ja sekoita voin joukkoon jauhot. Nosta kattila takaisin levylle ja lisää kerma ja lihaliemi. Voit myös käyttää alumiinifolioon kertyneen lihanesteen. Hauduta vähintään 15 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja viinimarjahyytelöllä. Siivilöi kastike.
3. Leikkaa paisti ohuiksi viipaleiksi ja tarjoa kastikkeen kera.