Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paahtopaistia ja perunasalaattia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hieman ruokaisampi alkupala voi joskus olla paikallaan. Perunasalaatin valmistat nopeasti neljästä keitetystä perunasta.

4 annosta

  • 4 viipaletta gratinoitua paahtopaistia
  • 4 kylmää, keitettyä perunaa
  • 1-2 rkl kapriksia
  • 2 rkl hienonnettua sipulia

Kastike

  • 1 dl majoneesia
  • 1½ dl kermaviiliä
  • 1 tl viinietikkaa
  • suolaa ja pippuria
  • 1 tl sinappia

Tarjoiluun

  • 1 dl pikkelssiä
  • salaattisekoitusta

Valmistusohje

1. Perunasalaatti: Leikkaa perunat kuutioiksi ja sekoita joukkoon kaprikset ja hienonnettu sipuli. Sekoita majoneesi, kermaviili, viinietikka, sinappi, suola ja pippuri kastikkeeksi ja lisää varovasti sekoittaen perunakuutioiden joukkoon.

2. Jaa salaatinlehdet neljälle lautaselle. Annostele lautasille perunasalaattia ja paahtopaistia ja koristele pikkelssillä.

Tuoreimmat aiheesta

Paahtopaisti