1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hiero paahtopaistiin ympäriinsä suolaa, pippuria ja paprikajauhetta. Ruskista paisti kauttaaltaan voissa pannulla. Nosta liha ritilälle uunipannun päälle. Vispaa paistinpannu lihaliemellä ja kaada uunipannuun. Paina lihalämpömittari paistin paksuimpaan kohtaan ja työnnä liha uuniin. Paista sitä, kunnes lämpömittari näyttää 60 astetta. Anna lihan jäähtyä ja säästä paistoliemi kastikkeeseen.
2. Sulata noin puolet voista kasarissa, kuullota sipuliraaste siinä ja kaada viini joukkoon. Lisää timjami ja liemikuutio, keitä 10 minuuttia ja siivilöi. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja ohenna seosta paistoliemellä. Keitä kokoon 10 minuuttia ja suurusta vesitilkkaan sekoitetulla arrowjuurella. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita ja kiillota kastike lopulla voilla.
3. Leikkaa paahtopaisti ohuiksi viipaleiksi ja tarjoile. Hasselbackanperunat tai muut uuniperunat sopivat hyvin oheen, samoin uunissa paistetut tomaatit, oliiviöljyllä ja timjamilla silattuina.