Hunajapunssi ja Honey-honey
Yksi kuuma – yksi kylmä. Pehmeitä hunajadrinkkejä joka säähän.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
1 lasilliseen
- 2 rkl hunajaa
- 2 dl puolikuivaa valkoviiniä
- 1 sitruunan mehu
- jauhettua kanelia
Honey-honey
- 1 rkl hunajaa
- 2 dl maitoa
- jääkuutioita
- 1 dl kuohukermaa
- raastettua sitruunankuorta
Valmistusohje
1. Hunajapunssi: Kuumenna hunaja, viini ja sitruunamehu ilman että ne kiehuvat. Kaada lasiin ja puuteroi päälle kanelia.
2. Honey-honey: Vatkaa hunaja, maito ja jää sähkövatkaimella ja kaada lasiin. Laita päälle nokare kermavaahtoa, koristele sitruunankuorella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Lohivoileipäkakku – Katin nerokas voileipäkakku kääräistään rullalle
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kesäinen raparperibooli
-
Kinkkutäytteinen voileipäkakkurulla
-
Voileipäkakkusushit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät