Laita reilusti lämmin vesi kulhoon ja sekoita joukkoon ksantaani. Anna turvota muutama minuutti.
Lisää suola ja hiiva sekoittaen.
Vaivaa joukkoon jauhot ja oliiviöljy.
Jaa taikina tasakokoisiin paloihin ja pyöritä jauhoja apuna käyttäen pyöreiksi pulliksi.
Kaulitse pullat pieniksi pizzoiksi.
Levitä pinnalle tomaattipyreetä tai pestokastiketta.
Laita päälle murustettua fetajuustoa, puolitettuja miniluumutomaatteja, oliiveja ja hienonnettua valkosipulia.
Rouhi pinnalle mustapippuria. Ripottele päälle mozzarellajuustoraastetta.
Paista 250 °C:ssa uunin keskiritilätasolla 10–15 minuuttia. Koristele tuoreella basilikalla.
Tarjoa!
Tutustu Semperin gluteenittomiin jauhoseoksiin:
Gluteeniton Semper Hieno jauhoseos
Gluteeniton Semper Karkea jauhoseos
Gluteeniton Semper Tattari&Teff -jauho
Kuva ja resepti: Hellapoliisi