Laita uuni lämpenemään 150°C:een.
Leikkaa leivinpaperista irtopohjaiseen kakkuvuokaan halkaisija n. 23 cm alusta. Voitele vuoan reunat ja kuorruta ne esim. Pofiber-perunakuidulla tai gluteenittomalla korppujauholla.
Vatkaa muna ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää ruokaöljy ja sekoita kevyesti.
Sekoita jauho ja muut kuivat aineet keskenään ja siivilöi puolet seoksesta taikinaan ja sekoita kevyesti.
Lisää puolet kahvista, sekoita, lisää loput kuivat aineet ja kahvi ja sekoita kevyesti, niin, että taikinasta tulee tasaista.
Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskiosassa 150 °C:ssa n. 45 min. Anna kakun jäähtyä ja laita se jääkaappiin.
Kumoa hyvin jäähtynyt kakku vadille ja poista leivinpaperi. Jaa kakku keskeltä kahteen osaan.