Mainos

Pizza, gluteeniton

Semper pizza gluteeniton Mainos

Gluteenittomssa pizzassa jauho korvataan gluteenittomalla jauhoseoksella.

Ainekset

  • 4 dl Semper gluteenitonta Karkeaa tai Kuitupitoista jauhoseosta.
  • 1 1/2 dl vettä
  • 10 g tuorehiivaa
  • 2 rkl öljyä
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl leivinjauhetta

Valmistusohje

Laita uuni lämpenemään 250 °C:een.

Laita kädenlämpöinen vesi kulhoon ja liuota hiiva veteen.

Lisää öljy, suola, Semper gluteeniton jauhoseos ja leivinjauhe. Sekoita yleiskoneella tai sähkövatkaimella taikinakoukulla noin 4 min.

Jaa taikina kahdeksi palloksi ja anna kohota leivinliinan alla 10 minuuttia. Kauli sitten taikina pyöreiksi pizzapohjiksi.

Täytteet:

Lisää päälle omat suosikkisi: vaikkapa tomaattikastiketta, pinaattia, basilikaa, mozzarellaa ja parmesaania.

Paistaminen:

Paista uunin alaosassa noin 8 minuutin ajan.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!