Sekoita 2 dl vettä ja psyllium kulhossa ja anna turvota n. 10 min.
Lämmitä loppu vesi (1 dl) tämän jälkeen reilusti lämpimäksi ja lisää joukkoon. Murenna hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen ja sekoita tasaiseksi.
Lisää oliiviöljy, Tattari&Teff- ja FinMix -jauhoseokset joukkoon nopeasti kääntäen. Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (n.15x20 cm).
Anna kohota n. ½ tuntia.
Pirskota pinnalle oliiviöljyä.
Paina päälle mozzarellapallot, puolitetut tai kokonaiset kirsikka- tai miniluumutomaatit sekä muutama oliivi ja ripottele päälle vielä hieman rosmariinia.
Kypsennä 200 °C:ssa n. 20 min., kunnes leipä on kohonnut ja saanut hieman väriä. Jäähdytä ja leikkaa annospaloiksi.
Tarjoa!
Kuva ja resepti: Hellapoliisi