Gluteiiniton parsakaali-homejuustopiirakka
Oiva tarjottava, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Pohja
- 3 dl Semper Karkeaa jauhoseosta
- 100 g margariinia
- ½ tl suolaa
- 1 muna
Täyte
- 250 g parsakaalia, pakastettua
- 100 g sinihomejuustoa
- 3 munaa
- 2 dl maitoa
Valmistusohje
Nypi rasva jauhoseoksen joukkoon. Lisää muna ja suola ja vaivaa taikinaksi. Käytä mielellään apuna monitoimikonetta. Painele taikina piirakkavuokaan, jonka halkaisija on n. 28 cm.
Keitä parsakaali pakkauksen ohjeen mukaan. Laita parsakaali ja sinihomejuusto piirakkapohjan päälle. Sekoita kananmuna, maito, suola ja pippuri. Kaada seos piirakan päälle. Paista 200 °C:ssa n. 30 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku