Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteiiniton parsakaali-homejuustopiirakka

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Oiva tarjottava, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin.

Pohja

  • 3 dl Semper Karkeaa jauhoseosta
  • 100 g margariinia
  • ½ tl suolaa
  • 1 muna

Täyte

  • 250 g parsakaalia, pakastettua
  • 100 g sinihomejuustoa
  • 3 munaa
  • 2 dl maitoa

Valmistusohje

Nypi rasva jauhoseoksen joukkoon. Lisää muna ja suola ja vaivaa taikinaksi. Käytä mielellään apuna monitoimikonetta. Painele taikina piirakkavuokaan, jonka halkaisija on n. 28 cm.

Keitä parsakaali pakkauksen ohjeen mukaan. Laita parsakaali ja sinihomejuusto piirakkapohjan päälle. Sekoita kananmuna, maito, suola ja pippuri. Kaada seos piirakan päälle. Paista 200 °C:ssa n. 30 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Juustopiirakka