Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteeniton kääretorttu

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 3 munaa
  • 2 dl sokeria
  • 2 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
  • 1/2 dl perunajauhoa

Täyte

  • 3 dl vispikermaa
  • aprikoosimarmeladia

Valmistusohje

Täyte:

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja siivilöi ne muna-sokerivaahtoon varovaisesti käännellen. Kaada taikina voidellun leivinpaperin päälle uunipellille.

Paista 225 °C:ssa n. 5 minuuttia.

Kumoa pohja heti paistamisen jälkeen voipaperille, jonka päälle on ripoteltu n. 1 rkl sokeria. Irrota leivinpaperi kääretorttupohjasta. Levitä marmeladi ja kermavaahto jäähtyneen pohjan päälle. Rullaa torttu voipaperia apuna käyttäen.

Tuoreimmat aiheesta

Kääretorttu