Mainos

Gluteeniton kääretorttu

Ainekset

  • 3 munaa
  • 2 dl sokeria
  • 2 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
  • 1/2 dl perunajauhoa

Täyte

  • 3 dl vispikermaa
  • aprikoosimarmeladia

Valmistusohje

Täyte:

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja siivilöi ne muna-sokerivaahtoon varovaisesti käännellen. Kaada taikina voidellun leivinpaperin päälle uunipellille.

Paista 225 °C:ssa n. 5 minuuttia.

Kumoa pohja heti paistamisen jälkeen voipaperille, jonka päälle on ripoteltu n. 1 rkl sokeria. Irrota leivinpaperi kääretorttupohjasta. Levitä marmeladi ja kermavaahto jäähtyneen pohjan päälle. Rullaa torttu voipaperia apuna käyttäen.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.