Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteeniton juustopiiras

Semper gluteeniton juustopiirakka
Smeper
Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nopea ja helppo piirakka, joka maistuu kaikille.

Pohja

  • 3 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
  • 100 g margariinia
  • 1 muna

Täyte

  • n. 400 g juustoraastetta
  • 3 munaa
  • 1 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

Lämmitä uuni 200 °C:een.

Nypi margariini jauhoseokseen, lisää kananmuna ja sekoita taikinaksi. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle (halkaisija n. 28 cm).

Sekoita täytteen ainekset ja kaada seos piirakkapohjan päälle. Laita piirakka uuniin ja laske uunin lämpötila 180 °C:een ja paista piirakkaa 40 minuuttia.

Piirakka maistuu hyvältä niin lämpimänä kuin kylmänäkin.

Tuoreimmat aiheesta

Juustopiirakka