Mainos

Gluteeniton juustopiiras

Semper gluteeniton juustopiirakka
Smeper

Nopea ja helppo piirakka, joka maistuu kaikille.

Pohja

  • 3 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
  • 100 g margariinia
  • 1 muna

Täyte

  • n. 400 g juustoraastetta
  • 3 munaa
  • 1 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

Lämmitä uuni 200 °C:een.

Nypi margariini jauhoseokseen, lisää kananmuna ja sekoita taikinaksi. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle (halkaisija n. 28 cm).

Sekoita täytteen ainekset ja kaada seos piirakkapohjan päälle. Laita piirakka uuniin ja laske uunin lämpötila 180 °C:een ja paista piirakkaa 40 minuuttia.

Piirakka maistuu hyvältä niin lämpimänä kuin kylmänäkin.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!