1. Kuivaa peratut kalat talouspaperilla, mutta älä huuhtele niitä. Fileoi kalat.
2. Murskaa valkopippurit ja sekoita ne suolan ja sokerin kanssa. Hiero kalafileet seoksella. Hienonna tilli. Laita fileet toisiaan vasten lihapuolet sisäänpäin, fileiden väliin tilliä. Ripottele loput mausteseoksesta vuoan pohjalle, laita fileet vuokaan ja peitä muovikelmulla. Laita päälle kevyt paino ja laita vuoka jääkaappiin. Vuorokauden kuluttua kala on valmis.
3. Sekoita sinappikastike, laita kylmään.
4. Vatkaa munat ja kerma. Suolaa kevyesti. Sulata voi paistinpannussa miedolla lämmöllä. Kaada munaseos pannuun ja sekoita koko ajan, kunnes munakokkeli on kermaista.
5. Viipaloi kala ohuesti. Kokoa kanapeet: Ensin leipäviipale ja munakokkelia, leipäviipale ja sinappikastiketta sekä salaattia, päällimmäiseksi viipaloitua siikaa ja yrttejä. Tarjoile heti.