Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lohi-katkarapukanapeet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Klassiset kanapeet lohiruusukkeen, katkarapujen ja piparjuurikerman kera on hyvä päivällisen aloitus.

Neljälle

  • 4 viipaletta savulohta
  • 1 dl kuohukermaa
  • 2 tl piparjuurta
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 4 viipaletta vaaleaa leipää
  • 20 katkarapua
  • 8 sitruunalohkoa

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut. Vatkaa kerma, raasta mukaan piparjuuri ja mausta suolalla ja pippurilla.

2. Voitele leipäviipaleet voilla. Paina lasin avulla viipaleista pyöreitä paloja. Laita pyörylöille lohiviipale, jonka muotoilet ruusukkeeksi.

3. Täytä ruusukkeen keskusta piparjuurikermalla. Ympäröi ruusuke katkaravuilla, koristele tillillä. Tarjoile sitruunan kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kanapee