Lohi-katkarapukanapeet
Julkaistu
Klassiset kanapeet lohiruusukkeen, katkarapujen ja piparjuurikerman kera on hyvä päivällisen aloitus.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4 viipaletta savulohta
- 1 dl kuohukermaa
- 2 tl piparjuurta
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 4 viipaletta vaaleaa leipää
- 20 katkarapua
- 8 sitruunalohkoa
Valmistusohje
1. Kuori katkaravut. Vatkaa kerma, raasta mukaan piparjuuri ja mausta suolalla ja pippurilla.
2. Voitele leipäviipaleet voilla. Paina lasin avulla viipaleista pyöreitä paloja. Laita pyörylöille lohiviipale, jonka muotoilet ruusukkeeksi.
3. Täytä ruusukkeen keskusta piparjuurikermalla. Ympäröi ruusuke katkaravuilla, koristele tillillä. Tarjoile sitruunan kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa