Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Ruusucanapé lohesta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässä oiva alkuruoka vaikka hääpäivällisille tai romanttiselle illalliselle. Koristeellinen canapé hurmaa sekä maullaan että ulkonäöllään.

Neljälle

  • 4 viipaletta kylmäsavulohta
  • 4 rkl majoneesia
  • 350 g kuorittuja katkarapuja
  • suolaa ja valkopippuria
  • 4 viipaletta vaaleaa leipää
  • voita
  • sitruunanlohkoja
  • salaatinlehtiä
  • tilliä

Valmistusohje

1. Ota muotilla (vaikkapa lasilla) leipäviipaleista n. 7 cm:n läpimittaisia pyörylöitä. Voitele leivät. Lusikoi tai pursota leiville majoneesia.

2. Muotoile lohiviipaleesta ruusu ja laita se leivälle. Ympäröi lohiruusu katkaravuilla. Aseta leivät annoslautasille ja koristele ne salaatinlehdillä, sitruunalohkoilla ja tillitupsuilla.

Tuoreimmat aiheesta

Kanapee