1. Siiderikastike: Sulata voi kattilassa, ota kattila liedeltä ja sekoita siihen jauhot. Laita suurus takaisin liedelle ja lisää kalaliemi. Lisää kerma ja siideri, mausta suolalla ja pippurilla. Pidä kastike lämpimänä tarjoiluun asti.
2. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita ranskalainen sinappi ja sitruunamehu, lisää öljy, mausta pippurilla. Laita kolja marinadiin n. 30 minuutiksi. Laita kala sitten voideltuun, uuninkestävään vuokaan, mausta suolalla. Paista fileitä uunissa n. 5 minuuttia. Ota vuoka uunista ja kuumenna uunin lämpötila 275 asteeseen.
3. Asettele kalafileille kinkkua, tomaattiviipaleita ja juustoa ja gratinoi uunissa n. 10 minuuttia. Kuori ja viipaloi sipuli, ryöppää sipuli ja sokeriherneet nopeasti kuumassa vedessä. Huuhdo ne kylmällä vedellä ja wokkaa sitten nopeasti. Tarjoile kala vihannesten, kastikkeen ja keitettyjen perunoiden kera.