1. Kuori perunat ja keitä ne pehmeiksi. Pidä ne lämpiminä tarjoiluun. Kuori minisipulit ja paista niitä voissa. Leikkaa liha kuutioiksi. Kuumenna isossa kattilassa lihaliemi kiehuvaksi suolan ja pippurin kanssa. Lisää lihakuutiot, anna kiehua muutama minuutti ja kuori vaahto tarkoin.
2. Lisää kerma ja keitä lihaa noin tunti, tai kunnes liha on oikein mureaa. Pane sipulit kiehumaan mukaan, kun keittoaikaa on 10 minuuttia jäljellä. Nosta liha ja sipulit liemestä, siivilöi liemi ja keitä sitä vähän kokoon.
3. Sekoita vehnäjauho kylmään vesitilkkaan ja suurusta lihaliemi kastikkeeksi. Lämmitä tarjoilukulho kuumalla vedellä, kaada se pois ja kuivaa kulho hyvin. Purista sitten perunat lämpimään kulhoon ja suolaa kevyesti. Nosta lihat ja sipulit kastikkeeseen ja tarjoile perunalumen kanssa.